What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Kinderen eten nog steeds kokosbrood

 

Kokosbrood bestaat nog steeds! En het is ook nog steeds populair bij kinderen. Dat volwassenen het rare broodbeleg niet eten, betekent niet dat kinderen niet weten wat het is. 

Kokosbrood wordt gemaakt in Nederland bij Theha (eigenaar Bram Theunissen) in Hardewijk. De kokos komt uit Indonesië en de Filipijnen, maar buiten Nederland wordt kokosbrood nergens verkocht. Eind jaren zestig werd het voor het eerst verkocht in Nederland. Na een roerige periode in de jaren negentig, gaat het inmiddels weer goed met het bedrijf. Theha B.V. heeft 20 man personeel en een onbekende omzet. Wel is bekend dat het bedrijf ieder jaar 10 tot 15 procent groeit.

We kennen natuurlijk allemaal de roze-wit variant, maar tegenwoordig bestaat er ook glutenvrij kokosbrood en biologisch beleg en zijn er diverse smaken als bosbessen, rozijnen en cacao.

Kokosbrood is dus nog steeds hip. Ook leuk van het bedrijf: ze geven recepten met kokos. Dus niet met kokosbrood, maar alleen met kokos.

 

 

 

Info & Utils

Published in zondag, mei 31st, 2015, at 10:54, and filed under Lifestyle.

Tags: , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.